Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
 

Az MVM Partner Zrt. többet kínál, mint energiát:

exkluzív szolgáltatásokat és azonnali kedvezményeket.

Az MVM Partner Zrt. hűséges és pontosan fizető vállalati ügyfelei 2013. október 1-jétől, a legkülönfélébb termékek megvásárlása és szolgáltatások igénybevétele esetén élvezhetik a PartnerKártyával járó kedvezményes lehetőségeket. Hűségük és a pontos számlafizetés jutalmaként olyan kedvezménykártyát kaptak, amelyet mindennapi aktivitásaik számos területén azonnali kedvezményekre válthatnak, ezáltal csökkenthetik kiadásaikat. A kártya használatával évente akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak, hiszen a PartnerKártyával többek között olcsóbban szállhatnak meg, vásárolhatnak vagy vehetnek igénybe fénymásolási, tolmácsolási, könyvelési, irodai és irodatechnikai szolgáltatásokat. A PartnerKártyát autómosókban és szervizekben, könyvesboltokban, de még piackutatással, oktatással, illetve rendezvényszervezéssel foglalkozó cégeknél is elfogadják.

A PartnerKártya felmutatásával a – fentieken túl – országszerte számos szállodában, étteremben, élményfürdőben és szórakozóhelyen juthatnak engedményekhez.

Keresgéljenek, válogassanak kedvükre a kedvezmények között, és győződjenek meg arról, mennyi mindennel hálálja meg ügyfelei hűségét és a pontos számlafizetést az MVM Partner Zrt.!

 

 

 ​